lördag 18 februari 2017

Mellon 2017 Del 3

Ikväll smäller det för Växjö och Melodifestivalen, läste att Robin och The Fooo Conspiracy är kvällens favoriter - det återstå att se ikväll det.

Jag själv hoppas att Jasmine kommer att gå vidare till finalen, sen vet jag inte alls.
Ja....som sagt vi får se ikväll vad som händer...

Kvällens startfält är:

Robin Bengtsson - I Can´t Go On
Förra året kom Robin på en fin femteplats i finalen med låten "Constellation Prize". I år tävlar han med låten "I Can´t Go On", som han hoppas ska gå ännu längre. Det blir upptempo och funky, allt för att tillföra mer glädje.

Krista Siegfrids - Snurra Min Jord
Finlandssvenska Krista sjöng "Faller" förra året, och var programledare för den Finska uttagningen till ESC. I år tävlor hon med bidraget "Snurra Min Jord" som hon varit med och skrivit själv.

Anton Hagman - Kiss You Goodbye
Intresset för musiken började redan vid 4 års ålder. Den nu 18-årige Anton blev upptäckt via YouTube och kontakterad med vidare planer för framtiden. Nu får vi se honom tävla med låten "Kiss You Goodbye", som handlar om att våga.

Jasmine Kara - Gravity
Jasmine är en låtskrivare och sångerska som är bosatt i Los Angeles. Hennes bidrag "Gravity", en låt som handlar om kärlek, hoppas kunna förmedla just det, mycket kärlek.

Owe Thörnqvist - Boogieman Blues
Krutgubben Owe Thörnqvist är en av Sveriges mest rutinerade artister och har varit aktiv sedan 1953. Med bidraget "Boogieman Blues" blir det ändå första gången han står på Melodifestivalscenen.

Bella & Filippa - Crucified
Bella & Filippa är en popduo från Stockholm. De började göra musik tillsammans när de blev bonussyskon. Bella är årets yngsta artist. De tävlar med låten "Crucified"

The Fooo Conspiracy - Gotta Thing About You
Felix, Oscar och Omar är debutanter i Melodifestivalen men har varit förband åt Justin Bieber. De tävlar med låten "Gotta Thing About You"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar