lördag 4 februari 2017

Mellon 2017 Del 1

Ikväll smäller det, nu är det dags för Melodifestivalen och alla deltävlingar.
Jag och Tindra är hemma hos mina föräldrar och ska titta på den där, så det blir MelloMys med mormor å morfar ikväll.
Ace Wilder är en stor favorit hos min dotter, så hon hoppas att Ace går vidare till finalen.
Kvällens startfält är:

Boris Renè - Her Kiss
Boris Lumbana, som går under artistnamnet Boris Renė, gör sitt andra år i Melodifestivalen.
Den före detta fotbollsspelaren tävla i år med låten "Her Kiss", som han hoppas ska få er vilja dansa.

Adrijana - Amare
19-åriga Adrijana, med rötterna i Makedonien och Rottne, är ett av Sveriges stora HipHop-löften. Hon debuterar i kväll med låten "Amare" som betyder kärlek på latin. Adrijana har skrivit sitt bidrag själv.

Dinah Nah - One More Night
År 2015 slog Dinah Nah igenom på allvar när hon via Andra Chansen, tog sig till final i Melodifestivalen. Nu är hon tillbaka för att upprepa succèn. Hon tävlar med låten "One More Night", som är en väldigt glad låt med tempo.

De Vet Du - Road Trip
Johan Gunterberg och Christopher Martland är duon bakom musik- och humorgruppen De Vet Dus bidrag "Road Trip". Med i gruppen är även Tor Wallin & DJ Hunk, som alla gör debut i Melodifestivalen. En låt med mycket humor.

Charlotte Perrelli - Mitt Liv
Hon har vunnit Melodifestivalen två gånger och Eurovision Song Contest en gång. Nu är Charlotte tillbaka men med ett nytt sound.  Med egen text vill Charlotte beröra tittarna. Bidraget heter "Mitt Liv".

Ace Wilder - Wild Child
Med en andraplats och en tredjeplats i bagaget siktar nu Ace på att förverkliga den gamla klyschan tredje gången gillt. Med låten "Wild Child" skriven av Thomas G:son och Peter Boström hoppas hon nu att det går hela vägen.

Nano - Hold On
Efter en komplicerad uppväxt blev musiken hans räddning. Med bidraget "Hold On" vill Nano motivera folk till det bättre och ge hopp. En låt med 100% budskap och i dessa tider hoppas vi verkligen att han lyckas förmedla just det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar